Over de Evangelische Adressen Gids

De Evangelische Adressen Gids is een initiatief van Stg. Opwekkingslectuur. Opwekkingslectuur staat ten dienste van Stg. Opwekking en houdt zich bezig met het uitgeven van het maandblad Opwekking Magazine, de Opwekkingsliederen, en diverse studieboeken. Daarnaast publiceert Opwekkingslectuur materiaal ten dienste van derden. De Evangelische Adressen Gids is daar een mooi voorbeeld van.

De Evangelische Adressen Gids is een handige website waarin namen en adresgegevens van gemeenten, kerkelijke instellingen en organisaties op een heldere wijze zijn gerubriceerd. U kunt hier gemakkelijk een adres opzoeken en het is mogelijk om meteen door te klikken naar de bijbehorende website.

De Evangelische Adressen Gids vermeldt de contactgegevens van kerken/gemeenten (+ tijdstip en plaats van samenkomst), organisaties, boekwinkels, voorgangers, predikanten, evangelisten, hulpverleners, artiesten, magazines (met landelijke functie), en Nederlandse zendelingen in het buitenland.

Opname van uw contactgegevens in de Evangelische Adressen Gids is gratis. Via Mijn Account kunt u inloggen en uw gegevens aanpassen of vermeldingen toevoegen. Nog geen account? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met u op.

Opwekking kan geen verantwoordelijkheid nemen voor eventuele uitspraken en/of handelen van personen achter de namen en adressen. De Evangelische Adressen Gids is niet meer dan een zo volledig mogelijk overzicht van evangelische adressen voor het Nederlandse taalgebied.